bandurka1945 Napisano 7 Lipiec 2009 Napisano 7 Lipiec 2009 można było łatwiej http://allegro.pl/item680477645_klamra_ss_oryginal.htmlzdrów
bandurka1945 Napisano 7 Lipiec 2009 Napisano 7 Lipiec 2009 aha i nie jest to reklama, nie zarobię niestety ani złotówki ale kolega się tak czaił z linkiem:)
MK Napisano 7 Lipiec 2009 Napisano 7 Lipiec 2009 Oryginalna klamra SS znaleziona pod Piłą (Schneidemuhl), w miejscu gdzie stacjonował w styczniu 1945-go odział Waffen SS "Wiking, być może to pamiątka po nich"Skąd zatem w ogóle to pytanie czy jest oryginalna, jeśli nie ma wątpliwości co do historii znalezienia/pozyskania a nie kupiona gdzieś od nie wiadomo kogo, uwierz tu opisowi na allegro, co rusz fantazmagorje kolosalne.
huk 100 Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 MK -ja już nie zwracam uwagi na takie legendy -ale jak pisałem klamra ok. będzie o nią walka :):) ciekawe za ile zejdzie -mam taką w lepszym stanie -powinna być gdzieś w wątku o klamrach -powodzenia w licytacji i pozdrawiam
KDB Napisano 7 Lipiec 2009 Napisano 7 Lipiec 2009 Sam Miód,ale na fotce plecków chętnie bym oko zawiesił...
Pytanie
nedved
Czy ta kalmra jest oryginalna?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.