slaweqsb Napisano 5 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2009 CZY JEST KTOŚ Z KRAKOWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 przejżyj dział poznajmy się".http://odkrywca-online.pl/kontakty/index.phppozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweqsb Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2009 szukam ludzi z krakowa którzy lubią poszukiwania moje gg3593159. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikesz64 Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Fajnie... mieszkam w Krakowie... pochodze ze śwoetokrzyskiego mozemy sie poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flint Napisano 3 Sierpień 2009 Share Napisano 3 Sierpień 2009 Ja też jestem z krakowa, i co dziwne, też pochodze z kieleckiego. Chodze od niedawna z HS-3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweqsb Napisano 3 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2009 może jakiś wypad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac3 Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 Jakby co, to ja mogę gdzieś wyskoczyć. W ten weekend nie ale później tak. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flint Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 no to co z tą integracją? moj gg 10050580, pisałem wcześniej na prw ale bez echa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 Witam jak cos to moge dolaczyc , kazdy weekend mam wolne. Pozdrawiam WODZU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Lipa z tej integraci ja ruszam w teren .POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.