tomek64 Napisano 5 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2009 ..wszystko wykopane w ciągu godziny. Niestety, najciekawsze miejsca są na terenie Parku Narodowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 to niezostawiaj po sobie śladów i uważaj na strażników .Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Niezłe urozmaicenie znalezisk ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeklobo Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 A co więcej tam wyskakuje. Kiedyś jadąc do Augustowa mijałem Osowiec twierdzę i byłem pod wrażeniem tego miejsca. Czy na tym terenie można jeszcze coś ciekawego trafić???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 z pewnością, tylko, że wszystkie potencjalne miejsca, czyli cztery forty oraz linia obrony w okolicy wsi Sośnia są na terenie Parku Narodowego. Szukałem kiedys w okolicach Goniądza, ale oprócz kilku łusek nic ciekawego nie wyszło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.