peter l-ca Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Napisano 29 Czerwiec 2009 dzisiaj dostałem wpadło mi w ręce coś takiego, było to pozłocone jeszcze miejscami widaćmoje pytania to:1. Co to jest?2. Z jakiego roku mniej więcej jest?3. Jak to wyczyścić?
peter l-ca Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Napisano 29 Czerwiec 2009 Dodam jeszcze że korona jest z krzyżykiem z góry dzięki:)Piotrek
peter l-ca Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Napisano 29 Czerwiec 2009 dzięki za szybką odpowiedz właśnie widzę na nim że jest wyprostowany;/ ale to zrobił mój brat on wszystko co znajduje zakrzywionego to prostuje od razu :(to zagiąć go spowrotem?
8total4 Napisano 29 Czerwiec 2009 Napisano 29 Czerwiec 2009 nie jest pozłacane tylko widać mosiądz.Hak od Feldbluse M1910.pozdro!
Marko_Polo Napisano 29 Czerwiec 2009 Napisano 29 Czerwiec 2009 peter - uśmiałem się jak młody żbik. Powiedz bratu niech już nic nie prostuje :) Jak będzie ten hak tak prostował i zaginał to w końcu pęknie :)Proponuję utworzenie wątku - Zagiąć, czy sprostować... i tam pytać o opinie bardziej doświadczonych kolegów kopaczy ;)
tyfus Napisano 29 Czerwiec 2009 Napisano 29 Czerwiec 2009 przy ponownym zginaniu może pęknąća bratu daj po łapach !! - najpierw poszukaj przedmiotu i jego wyglądu, bo z prostowaniem nie można przesadzać.Czasami lepiej zostawić tak jak jest, żeby do końca nie uśmiercić" przedmiotu
Prezes14 Napisano 29 Czerwiec 2009 Napisano 29 Czerwiec 2009 powiedz braciszkowi żeby Ci guzików nie prostował ;DDD a co do czyszczenia - wd 40 i szczoteczka albo płyn do mosiądzu i miedzi firmy kiwi. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.