FirstToFight Napisano 26 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2009 jak zmiekczyc gume ??? wielki dzieki za odpowiedz z gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 26 Czerwiec 2009 Share Napisano 26 Czerwiec 2009 Słyszałem o jakiś domowych sposobach z gliceryną i silikonem ale podobno można stan gumy pogorszyć.Polecam dostępne środki do konserwacji gumy np.uszczelek samochodowych itp,na pewno nie zaszkodzi.Ja używam talku do masek pgaz którego pożyczyłem sobie kilogram z woja.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FirstToFight Napisano 26 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2009 dzieki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makul Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Smarowałem gliceryną i nie było żadnych efektów ubocznych. A wcześniej umyłem letnią wodą z mydłem i lekko podsuszyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Właśnie ryzyko związane jest podobno że składem i rodzajem gumy i różne środki różnie na nią działają,sam nie sprawdzałem ale kiedyś trafiłem w necie na takie porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.