huk 100 Napisano 7 Październik 2009 Autor Share Napisano 7 Październik 2009 ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Październik 2009 Autor Share Napisano 7 Październik 2009 lekko pęknięty -Total ten może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 8 Październik 2009 Share Napisano 8 Październik 2009 Huk ty to masz kurde rejony :), u mnie wz 31 to prawie cud jak ktoś znajdzie w ziemi a o złomie czy gospodzie to już nie wspomnę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Październik 2009 Autor Share Napisano 8 Październik 2009 muszę ci przyznać że fakt częściej osobiście trafiam wz.31 niż niemieckie :):) ale oczy trzeba mieć dookoła głowy jak sie wchodzi do gospodarstw -ludzie uważają że to ruskie hełmy -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 ruskie, niemieckie czy polskie, to nie te czasy co kiedyś(których ja nie pamiętam xD ) pomorze to jedna wielka pustynia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 Witam, a u mnie w skupie nadal dominuje AGD :). Tydzień temu taka podstawa od maszyny. Blatu nie udało się uratowac. Po renowacji posłuży jako stolik (ku uciesze żony) :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 A dzisiaj taka obudowa zegara kominkowego :)))Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebBo21 Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 Mam pytanie czy to na zwykłych złomach takie cuda trafiacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 Tak, takie rzeczy trafiają się na zwykłych złomach, w mniejszych miejscowościach i nie tylko, sam też mam dużo takich trafień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebBo21 Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 Na auto złomach też jest jakaś szansa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 no nie wiem, kiedyś na auto złomach dominowały maluchy, nie wiem jak teraz, tak po prawdzie na autoszrotach nie ma czego szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebBo21 Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 W poniedziałek się przejdę przeszukać złomy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Dzisiejsze fanty ze skupu , wszystko w cenie 1 kg Al ;) :menażka niekompletna , bicia VDNS 41 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Jeszcze taka : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 US AGMCo 1918 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 I jeszcze jedna prawie kompletna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Bicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Wydrapane : SchmidthhöferPozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 żeczy pienkne jako nowy witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 fajne trafienia u Ciebie na skupie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 trafione w starej chacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 i odkupione od właściciela za niecałe 30 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 Taka sympatyczna książeczka - stary właściciel nie chciał za nią ani grosza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.