mihura Napisano 24 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Widzieliści dramat wojenny kukułka"? Dobry?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 24 Czerwiec 2009 Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Oglądałem ten film pare lat temu w TVP. Spodobała mi się ta historia trojga ludzi zaplątanych w okrutnej wojnie...Nie znajdziesz w tym obrazie strzelaniny i scen batalistycznych...Siłą tego filmu jest pokazanie jak śmiertelni wrogowie moga się porozumieć by przeżyć...Polecam ten film jeśli lubisz kino skandynawskie zmuszające widza do myślenia w czasie oglądania.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 25 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2009 Ambitny reżyser,tylko mało pleneru. 6na 10.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 26 Czerwiec 2009 Share Napisano 26 Czerwiec 2009 Eee... kino skandynawskie?http://www.filmweb.pl/f99656/Kuku%C5%82ka,2002Fajny film, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 26 Czerwiec 2009 Share Napisano 26 Czerwiec 2009 Faktycznie to film zrobiony przez Rosjan!Przepraszam ,mój błąd nie sprawdziłem przed napisaniem wiadomości.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario69 Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Dobry film, ale działania wojenne są tu tylko tłem do opwiadanej historii. Ciekawy początek - przykuwanie żołnierza do skały jako kara !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.