batoni Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Napisano 22 Czerwiec 2009 Witam!Co to może być? Żeton? Rant ząbkowany ale rewers bez żadnych napisów czy rysunków. pzdr
Sobiepan Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 Prawdopodobnie pokrętło od lampy naftowej.
Sobiepan Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 Tutaj niemieckie. Poszukaj, może będzie Twój?http://www.wt-pempel.de/dsr.htm
batoni Napisano 23 Czerwiec 2009 Autor Napisano 23 Czerwiec 2009 Sobiepan dzięki za super link! Co prawda nie znalazłem akurat tego pokrętła ale inne, które posiadam. Hugo Schneider, Leipzig - myślałem, że to służyło do nakręcania zegarka bo ma z tyłu drążek zakończony kołem zębatym. Czyli takie rzeczy ludzie kolekcjonują? Dzięki za pomoc! pzdr
tyfus Napisano 23 Czerwiec 2009 Napisano 23 Czerwiec 2009 ostatnio na Allegro było na jednej aukcji chyba 12 sztuk - nie wiem czy ktoś to kupił, bo nie obserwowałem tej aukcji :)a co ludzie zbierają ???? chyba nie ma takiej rzeczy.... może oprócz używanych prezerwatyw...... chociaż może ? :)
Sobiepan Napisano 23 Czerwiec 2009 Napisano 23 Czerwiec 2009 Brennery są bardzo estetyczne, więc zachęcam do założenia odpowiedniego wątku w naszych odkryciach, jeżeli ktoś ma się czym pochwalić w tej tematyce. Ja trafiłem dopiero dwa, ale za przecudnej urody.
batoni Napisano 23 Czerwiec 2009 Autor Napisano 23 Czerwiec 2009 Rzeczywiście bardzo ładny branner. A na fotce mój, którego udało mi się zidentyfikować dzięki Twojemu linkowi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.