pomsee Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Czy ktoś ma dostęp do WIELKIEJ ilustrowanej encyklopedii powstania warszawskiego". T. 5, Wykaz uczestników – żołnierzy powstania warszawskiego A-Kö?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 23:13 21-06-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Pisz co potrzebujesz. Masz 2 godziny. Później wyjeżdżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Niestety spóźniłem się :(((Chodziło mi o sprawdzenie czy wśród uczestników powstania jest ktoś o nazwisku Krysiak". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 OK. Odebrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 W w/w książce w tomie 6 są 4 osoby o nazwisku Krysiak.Ludwika Lusia", Myszka" ur. 1913 Padew powiat Mielec, ppor. zgrupowanie Waligóra" na Woli, poległa na Placu Kazimierza Wielkiego w sierpniu.Marian ur. 21.08.1910 w Jagosinie k/Pułtuska, sierż. Szpital jeńców AK w ZeithaimStanisław ur. 18.04.1925, stalag XIIID Nurnberg, nr jeńca 105 565Stefan, sanitariusz, obwód VII Obroża", szspital powstańczy w Legionowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.