ganspir Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Napisano 21 Czerwiec 2009 Witam Dzisiaj wpadła mi w rece taka czapka (strychowiec). Wiem tylko ze jest to czapka lotnicza i nic po zatym Moze ktos wie cos więcej?
ganspir Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Napisano 21 Czerwiec 2009 Witam Dzisiaj wpadła mi w rece taka czapka (strychowiec). Wiem tylko ze jest to czapka lotnicza i nic po zatym Moze ktos wie cos więcej?
Graudenz 18 Napisano 21 Czerwiec 2009 Napisano 21 Czerwiec 2009 Jak oryginał to gratuluje, czapka Luftwaffe.Niech wypowiedzą się eksperci
acer Napisano 21 Czerwiec 2009 Napisano 21 Czerwiec 2009 Zgadza się - letnia oficerska czapka Luftwaffe.Chcesz mieć pewność co do oryginalności to wrzuć dobre zdjęcia na forum Wehrmacht-Awards. Tam ci powiedzą dużo o tej czapce.Za chwilę skrzynkę e-mailową pewnie będziesz miał pełną od ofert zakupu :)Jak faktycznie strychowe znalezisko to gratuluje trafienia.
Pytanie
ganspir
Witam Dzisiaj wpadła mi w rece taka czapka (strychowiec). Wiem tylko ze jest to czapka lotnicza i nic po zatym Moze ktos wie cos więcej?
24 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.