djk100 Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Napisano 17 Czerwiec 2009 Witam obecnie mieszkam w niemczech i w naszym mieszkaniu pod starą szafom coś takiego znalazłem oczywiście mam ich kilka więc jeśli ktoś się tym interesuje i wie co to jest porsze o kontakt djk100@vp.pl
db Napisano 17 Czerwiec 2009 Napisano 17 Czerwiec 2009 eeeeeeee to są ozdoby choinkowe, w Niemczech to normalne, takie ich regionalne upodobania. Jednak musisz częściej sprzątać mieszkanie.... pozdr.db
Luftlander Napisano 17 Czerwiec 2009 Napisano 17 Czerwiec 2009 Medal policyjny za wysługę lat za 18 i 25 były. Potrzebna druga strona i wymiary.
djk100 Napisano 23 Czerwiec 2009 Autor Napisano 23 Czerwiec 2009 i jeszcze taka tasiemka jak ktoś ma pojęcie i wie co to jest to z góry dziękuje
Pytanie
djk100
Witam obecnie mieszkam w niemczech i w naszym mieszkaniu pod starą szafom coś takiego znalazłem oczywiście mam ich kilka więc jeśli ktoś się tym interesuje i wie co to jest porsze o kontakt djk100@vp.pl
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.