Skocz do zawartości

Szajka oraz Przyjaciele

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Nom robiliśmy za szybko ją odpuściliśmy sobie :/. Ja tam miło wspominam wcześniejszą miejscówkę:D.Pozdro i owocnych dołków jak coś tam jeszcze kopniesz to daj znać.
  • 2 weeks later...
Napisano
Gorzej jak założy linka", zachce się zostać papieżem... chłopaki w sukienkach wypuszczą chmurę i oznajmią światu Habemus Papam", a dewoty będą znosiły wszelakie fanty na tace ;)))

YO!
  • 2 weeks later...
Napisano

Trochę drobiazgów trafionych ostatnio przez moją lepszą i ładniejsza połówkę ;) Najbardziej cieszy wrześniowy guziczek, bo ciężko na rejonach o takowe tematy...

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, Gautag Kurmark Guben 1-2 Juni 1935, z dedykacją dla SAILER-a bierz przykład ze mnie ie pije....w małych ilościach" ;). Pozdrawiam atb22

Napisano
Widzisz tak się składa, że w piątek specjalnie siedziałem trzeźwy a w sobotę kwitnąłem od 6:30 i czekałem a sz" nie raczył nawet telefonu odebrać...

Fajna plakietka, cały czas na taka poluję ;) Graty.
Napisano
He He a nie wiem jak na sobote się umawialiście ja pracowałem z resztą jak w każdą sobote. Dziś wylazła na starych śmieciach chodzić za nią nie chodziłem ale wstyd było jej nie mieć ;). Pozdrawiam atb22
  • 2 weeks later...
Napisano

fanciorki z ostatniego wypadu na miejsce zryte dolkami
:D nie wszystko jednak wybrane bylem z Radziem pozdrowka
dzis tylko czesc tego co nam wyskoczylo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie