Swiety82 Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Taki kafelek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Witam, też mam Aliens polówkę tylko że miedziak tylko nie wiem czy po Wehrmachcie czy Forestry. Pozdrawiam atb22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Dokładnie...Ciebie Aliens zwłaszcza się obawiam ;) Tak Zebu, to kawałek okularu lornetki, nad spłonkami myśliwskimi masz jeszcze szkiełko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 ORIGINAL RECORD" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2009 nom ładnie :)ja malowanko mam w domku wiec niema jak wam pogratulować centrum dowodzenia zostało odłączone :) chwilowo:)graty dla wszystkich i pozdr szajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Sailer powiedz coto za atrakcja skoro zasłaniasz nazwe browaru na butelce pełno takich butelek sie wala po lsie bynajmniej u mnie i to nie tylko z mojej miejscowoscia ty tajemnice szmelcu robisz heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 atb dokładnie taka mam ale z aluminium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Z dzisiejszego wypadu,najpierw wyszła jedna,już było dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 ...po chwili po drugiej stronie tego drzewa druga identyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Kal ok 124/125mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Tutaj z resztą dzisiejszych znajdków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 guziczki,Polaczki i Niemiaszek z nr 2.pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 zebu74 widzisz kolego jakbys umiał czytac to bys juz zgadł a nie przypuszczal jaki to kal. pisze jak byk 122 mmm czyli haubica samobierzna typ. GOZDZIK rok. prod am. 1988. chyba poligony kopiesz . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 aha dodam ze ta łuska to jest czesc tylko całosc skalada sie z pocisku i ładunku czyli łuski juz masz pakowane po 2 szt w skrzyni nie są scalone ze sobą ładunek osobno i pocisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Nie poligony a w pobliżu koszar,najpierw Niemieckich potem LWP.Kaliber mierzyłem jak widać miarką i jak by jej nie przyłożył wychodzi 125mm a łuska nie jest zgięta.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Zresztą,może pierwotnie miała 122mm,nie twierdzę że nie.Aże współczesne to nie szkodzi,też fajne fanty ;-).pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 zebu74 kaliber 122 mm jak mowie rok jak widzisz nizej podany je 1-88-1 tzn. partia rok i numer zakladu wiem bo kształciłem sie w tym kierunku a 122 38 wyzej to kaliber i wzor 38 rok.o ile pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 O.K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
altekameraden Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 Atb,ta połówka wieńca to kyffhauser",ja mam drugą stronę-ciekawe czy pasują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Witam, Altekameraden nie pamiętam już gdzie ją wykopałem ale jak by pasowała do twojej połówki mogę ci oddać moją. Paweł pochwalił byś się swoimi zdobyczami :P. Pozdrawiam atb22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 WitkaHahaha . Jak zrobicie porządek z obcym bo marudzi :P. A doszedł mi do kolekcji Liściak, kordelas LW robi się ;).Brakowało pochwy i zawiesia już nie brakuje wylazła kompletna . Prawdziwy fart z dwóch różnych miejscówekZdrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Nie przejmuj się Pavlo,Obcy ma trochę za długi język i lubi Kogoś ugryżć :-)).pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.