Skocz do zawartości

Szajka oraz Przyjaciele

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Dokładnie...Ciebie Aliens zwłaszcza się obawiam ;) Tak Zebu, to kawałek okularu lornetki, nad spłonkami myśliwskimi masz jeszcze szkiełko.

Napisano
nom ładnie :)ja malowanko mam w domku wiec niema jak wam pogratulować centrum dowodzenia zostało odłączone :) chwilowo:)
graty dla wszystkich i pozdr szajka
Napisano
Sailer powiedz coto za atrakcja skoro zasłaniasz nazwe browaru na butelce pełno takich butelek sie wala po lsie bynajmniej u mnie i to nie tylko z mojej miejscowoscia ty tajemnice szmelcu robisz heheh
Napisano
zebu74 widzisz kolego jakbys umiał czytac to bys juz zgadł a nie przypuszczal jaki to kal. pisze jak byk 122 mmm czyli haubica samobierzna typ. GOZDZIK rok. prod am. 1988. chyba poligony kopiesz . pozdrawiam
Napisano
aha dodam ze ta łuska to jest czesc tylko całosc skalada sie z pocisku i ładunku czyli łuski juz masz pakowane po 2 szt w skrzyni nie są scalone ze sobą ładunek osobno i pocisk
Napisano

Nie poligony a w pobliżu koszar,najpierw Niemieckich potem LWP.Kaliber mierzyłem jak widać miarką i jak by jej nie przyłożył wychodzi 125mm a łuska nie jest zgięta.pzdr

Napisano
zebu74 kaliber 122 mm jak mowie rok jak widzisz nizej podany je 1-88-1 tzn. partia rok i numer zakladu wiem bo kształciłem sie w tym kierunku a 122 38 wyzej to kaliber i wzor 38 rok.o ile pamietam
Napisano
Witam, Altekameraden nie pamiętam już gdzie ją wykopałem ale jak by pasowała do twojej połówki mogę ci oddać moją. Paweł pochwalił byś się swoimi zdobyczami :P. Pozdrawiam atb22
Napisano
Witka
Hahaha . Jak zrobicie porządek z obcym bo marudzi :P. A doszedł mi do kolekcji Liściak, kordelas LW robi się ;).Brakowało pochwy i zawiesia już nie brakuje wylazła kompletna . Prawdziwy fart z dwóch różnych miejscówek
Zdrów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie