Skocz do zawartości

Szajka oraz Przyjaciele

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dostałem na poprzedniej wersji sygnały ze cieżko sie watek otwiera wiec zakładamy nowy z z nowymi fanciorami :) jakie nam wpadły link do starego

http://www.odkrywca.pl/szajka-atb22,642296.html#642296
  • Odpowiedzi 302
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

wpinka nsdap ze wspolnego wypadu z wesoła brygada
SIR pavlem Altekamerade oraz Kaktusem Kamieniusem mistrzem ceremonii :) atb tez był i nowy kolega Alte niejaki Snake"
bezzebny łowca :)pozdrówka dla brygady

Napisano
He,he,niejaki Snake" tudzież Bromba" lub Barbapapa" to nowy funfel nie tylko mój,Szaja przecież ty się najbardziej z nim zżyłeś-nawet radził ci co zrobić-do kwasku (siarkowego najlepiej) z nią,he,he.Ciekawe co wywiózł w sakwach swojego aked bike",pewnie moczy parę klamer alu lub cynkal w kwasie.Pzdr
Napisano

a to z pewnej fabryki wyszlo wiecej marek narzedziowych i tych z kasyna ale sa w fazie czyszczenia blaszka imienna i o dziwo narodowsc jenca na balszce jest niemiecka :)

Napisano
Szajka DAG'i w którym miejscu wyskoczyły? Bardzo lubię ten obiekt, ale nie za bardzo mam tam czas i możliwości jechać-stąd aż mnie zaciekawił twój wykopek...
Napisano
Święty nie na głównym :) a mam takie jedno w całym kompleksie
ponoć zryte ale czy dokładnie :) aczkolwiek już trzeba się na wysilać żeby coś wyskoczyło :)
Napisano
Ostatni medal jest: ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ ВАРШАВЫ" 17 ЯНВАРЯ 1945" czyli A WYZWOLENIE WARSZAWY" 17 STYCZNIA 1945"

PZDR.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie