kamlot Napisano 15 Czerwiec 2009 Autor Napisano 15 Czerwiec 2009 Witam mam do zidentyfikowania przedmiot ,prawdopodobnie jest to pierscień zaciskający hustę pod spodem znajdują się dwa oczka jedno zdecydowanie mniejsze ,ciekawi mnie co to za oznaczenie -herb? wygrawerowany na szkle lub kamieniu prosze o pomoc
kamlot Napisano 15 Czerwiec 2009 Autor Napisano 15 Czerwiec 2009 Witam mam do zidentyfikowania przedmiot ,prawdopodobnie jest to pierscień zaciskający hustę pod spodem znajdują się dwa oczka jedno zdecydowanie mniejsze ,ciekawi mnie co to za oznaczenie -herb? wygrawerowany na szkle lub kamieniu prosze o pomoc
pomsee Napisano 15 Czerwiec 2009 Napisano 15 Czerwiec 2009 Ano herb;http://www.zgapa.pl/zgapedia/Lis_(herb_szlachecki).htmlSkopiuj link i wklej go do okna wyszukiwarki i powinna otworzyć się strona opisująca herb Lis.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 21:14 15-06-2009
Pytanie
kamlot
Witam mam do zidentyfikowania przedmiot ,prawdopodobnie jest to pierscień zaciskający hustę pod spodem znajdują się dwa oczka jedno zdecydowanie mniejsze ,ciekawi mnie co to za oznaczenie -herb? wygrawerowany na szkle lub kamieniu prosze o pomoc
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.