Filixxx Napisano 10 Czerwiec 2009 Autor Napisano 10 Czerwiec 2009 Witam wszystkich, jestem nowym poszukiwaczem z zachodniopomorskiego, zaszczepiony przez znajomego kupiłem wykrywacz i tak mi się spodobało, że już się oglądam za kupnem lepszego... :P Ostatnio znalazłem guzik. Nikt ze znajomych nie jest w stanie mi o nim nic powiedzieć... :(Zależy mi na identyfikacji bo jest to mój pierwszy znaleziony guzik...Możecie mi coś o nim powiedzieć...??
8total4 Napisano 11 Czerwiec 2009 Napisano 11 Czerwiec 2009 cywilny, z motywem kwiatowym.w.g. mnie koncowka XVIIIw.wpływy zachodnie (pruskie)pozdrawiam!
Filixxx Napisano 11 Czerwiec 2009 Autor Napisano 11 Czerwiec 2009 Dzięki za odpowiedz,ale ciekawi mnie jeszcze to, że z tego samego dołka wyszły naboje i kule.Może to o czymś świadczyć?
tyfus Napisano 11 Czerwiec 2009 Napisano 11 Czerwiec 2009 myślę, że to czysty przypadek - naboje i cywilny guzik
8total4 Napisano 11 Czerwiec 2009 Napisano 11 Czerwiec 2009 jezeli wyszedł na terenie gdzie ziemia była ruszana, orana, zgarniana itp, to nie mozna mowic o zadnym kontekscie z innymi przedmiotami, nawet jezeli sa wyprodukowane tego samego dnia, zawsze mogły tam trafic osobno i w roznych porach.pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.