Zabekk Napisano 9 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Witam. Jestem młodym fortyfikatorem i eksploatatorem z Poznania. Szukanie pamiątek po starych czasach zawsze mnie interesowało.Czy wiecie może o jakichś miejscach w Poznaniu gdzie można pokopać? O jakiś historiach wydarzeń mających tu miejsce? Proszę o odpowiedzi :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Na początek proponuję lekturę tego wątku-tak odnośnie miejscówek-http://www.odkrywca.pl/pomoc-,653736.html#653736No i witamy na Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 wiem, że ludzie śmigają na Szamotuły, Pniewy w tamtych rejonach gdzieś, też bym się tam przejechał ale samemu to trochę daleko i mi się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.