Horhe Napisano 9 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Czy ktoś zna powód zamknięcia tej strony?[403] Forbidden : Dostęp zabronionyByła to jedna z lepszych stron o amunicji i nie rozumiem co tam było, że zamknięto tą stronę, i kto tego dokonał?Akurat bardzo mi by się przydała do bibliografii do artykułu.Czekam na odpowiedź, no i może na einkarnację" strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 CBŚ - sprawdzają i weryfikują łaczenia ze stroną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 tja, i zamkna kazdego kto na nia wchodził..a Świstak siedzi bo wchodzil na poszukiwania.nazwa.pl..raczej na stronie nie miesciło się nic nielegalnego, jedyna kwestia, ktorej nie mozna byc pewnym to łamanie praw autorskich itp.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 heheh taki mały żarcik.Stronka ruszy niebawem - ak mówią na mieście"O co chodzi z tym łamaniem praw autorskich ? Z tego co mi wiadomo zdjecia przysyłają autorzy i czesto ( z wiadomych przyczyn ) nie ujawniją się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 autorzy = kolekcjonerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysław Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 serwer jutro raczej będzie działać ;) >> Horhe - Akurat bardzo mi by się przydała do bibliografii do artykułu."Jeśli można wiedzieć do jakiego artykułu? Jak możesz, to napisz do mnie na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 ZUBIKED: mialem na mysli fakt, ze jedynym czym mogla zlamac prawo, bylo lamanie praw autorskich, a zapewne nikt zadnych nie zlamal.Za tresc nikt by im nie zwinal interesu, chyba ze ktos by zamieszczal jakies materialy, kategorycznie lamiac prawo..pozdro!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 23:43 09-06-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysław Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 strony będą na nowym serwerze, inny adres, domeny pozostaną bez zmian, czyli: uzbrojenie.net [wp 1918-39] amunicja1945.pl [zagraniczna ammo] co do forum to nie mam kopii zapasowej... w przyszłości może będzie jeszcze granaty.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 czekamy zatem i zyczymy jak najmniej kłopotów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysław Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 http://uzbrojenie.net/ http://amunicja1945.pl/powyższe strony już działają, mogą pojawić się błędy, lub braki w zdjęciach.strona główna : http://amunicja.nazwa.pl/pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.