Dragon125 Napisano 6 Czerwiec 2009 Autor Napisano 6 Czerwiec 2009 Znalazłem takie coś u dziadka,mówi ze prawdopodobnie jest to pozostałość po wojnie,lezy bardzo dużo czasu;)
Dragon125 Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Napisano 7 Czerwiec 2009 Radzieckiej?.Jezeli tak to powiedzcie szczerze czy jest jakikolwie sens przechowywania,czyszczenia lub jakichkolwiek dzialań.Do domu przecież tego nie wstawie:dPzdr Dragon125
wojtek1234321 Napisano 7 Czerwiec 2009 Napisano 7 Czerwiec 2009 Być może nie jest to po Armii Czerwonej ale jeżeli żeliwny to w tych czasach to też już zabytek.....
Kamikadze Napisano 6 Czerwiec 2009 Napisano 6 Czerwiec 2009 Też też jestem tego samego zdania co Kolega esterendensen.Jest to dekiel na puszkę.Przynajmniej u nas w pracy widziałem na ścianie takie puszki.Czasami widziałem elektryków coś tam grzebiących w nich bo schodziły się tam jakieś przewody.Puszki zabezpieczone były właśnie takimi przykręcanymi deklami z gumowymi uszczelkami.
Dragon125 Napisano 6 Czerwiec 2009 Autor Napisano 6 Czerwiec 2009 Znalazłem takie coś u dziadka,mówi ze prawdopodobnie jest to pozostałość po wojnie,lezy bardzo dużo czasu;)
Dragon125 Napisano 6 Czerwiec 2009 Autor Napisano 6 Czerwiec 2009 Takie coś znajduje sie na zawnętrznej stronie;)
Dragon125 Napisano 6 Czerwiec 2009 Autor Napisano 6 Czerwiec 2009 Dzieki serdeczne no niestety mialem nadzieje ze ma cos wspólnego z IIWŚ ale coz;d.Jest jeszcze taka rzecz,gdzies na zdjeciach widzialem ze to kocioł do gotowania zupy.Podobno został po Armii Czerwonej.Co sądzicie??
esterendensen Napisano 6 Czerwiec 2009 Napisano 6 Czerwiec 2009 Wydląda na pokrywę od jakiegoś urządzenia elektrycznego...
Pytanie
Dragon125
Znalazłem takie coś u dziadka,mówi ze prawdopodobnie jest to pozostałość po wojnie,lezy bardzo dużo czasu;)
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.