razwiedczik Napisano 2 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2009 WitamProsiłbym o podanie wymiarów desek usztywniajacych do polskiego tornistra wz33 w celu wykonania repliki . Z góry dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczeniak74 Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 napisz do mnie to wyślę ci takie coś.Kupiłem plecak z deskami i mam na wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horhe Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 wg mnie jest to sklejka, deskami usztywniano w XIX wieku!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Cedro Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Zgadza się, jest to sklejka. Ciężko jest tu podać wymiary z uwagi na kształt. Najlepiej odrysować z oryginału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.