dino73 Napisano 1 Czerwiec 2009 Autor Napisano 1 Czerwiec 2009 Prosiłbym o porównanie tych dwóch wykrywaczy wady i zalety.Z tego co udało mi się dowiedzieć prizm ma o wiele lepsze wykonie
melich Napisano 1 Czerwiec 2009 Napisano 1 Czerwiec 2009 Najlepszą rekomendacją f2 niech będzie to że nie zamierzam jej sprzedawać, na kolorek super, nie wzbudza się na max czułości, ma niezłą dyskryminację, czasami zasygnalizuje duży zardzewiały kawał stali jako kolorek, separacja też jest przyzwoita, tak jak wszystkie modele z tej półki nie powala zasięgiem, robiłem testy i monety do 20 cm w gruncie ładnie sygnalizuje ...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 1 Czerwiec 2009 Napisano 1 Czerwiec 2009 Prizm ma lepsze wykonanie beż dyskusji. Jest tez lepiej wyważony. Zasięgi, z tego co wiem, bardzo zbliżone. Na tej samej półce jakościowo-zasięgowo-cenowej jest jeszcze ACE 250, który ma bardzo wygodne zasilanie i można do niego mieć większa cewkę. Ale Prizm jest znacznie bardziej komfortowy (dla dorosłego).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.