Skocz do zawartości

PS - wykopane ACE250

PS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W tym wątku chciałbym dzielić się z Wami radością jaką niewątpliwie przynosi mi grzebanie" w ziemi wraz z moim nieco zbyt głośnym (bo jeszcze na gwarancji - potem coś z tym zrobimy) żółtym kumplem. Kopię tak naprawdę dopiero od początku roku (pierwsze fanty moczą się w oliwce - jak tylko je oporządzę - pokażę bo jest kilka ciekawych moim zdaniem), dlatego zaczynam tak od końca, czyli ostatni weekend. A był szczególny bo praktycznie w jednym dołku było to co widać na zdjęciu. Moje pierwsze boratynki :)

Komuś się sakiewka popruła...

byt głośny? Patent prosty ale zdziwisz się jaki skuteczny.pzdr"

Wypróbujemy, wypróbujemy... A tak na marginesie czy Wasze żony/dziewczyny także uważają, że wykrywacze powinny być wyposażone w zegarki z alarmem - i tutaj zacytuję - przywołującym do rzeczywistości"? :-)

Darz Dół

Piotrek

Zebu74-też zaklejam głośnik taśmą żeby ace był cichszy:) Sprawdza się bardzo dobrze, ale radzę zostawić jedną dziurkę odkrytą, bo jak zaklei się cały to głośnik potem trochę trzeszczy (przynajmniej u mnie)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie