kubalament Napisano 31 Maj 2009 Napisano 31 Maj 2009 ja wybrałem pulsar IV i nie żałuje dobrze się spisuje zasięgi ma nawet niezłe
Marek94 Napisano 31 Maj 2009 Napisano 31 Maj 2009 Ja wolałbym jabla zależy jak jest złożony no i nawet tuning można zrobić ;-D
Swiety82 Napisano 31 Maj 2009 Napisano 31 Maj 2009 pulsar nie wyje na pół lasu, a i z zasięgami nie jest źle. Monet tym nie znajdziesz, ale łopatę wykrywa z 40cm :)
zebu74 Napisano 31 Maj 2009 Napisano 31 Maj 2009 Jabelka używałem przez kilka lat szukając militarki i z czystym sumieniem mogę go polecić.Jest prosty i niezawodny w działaniu bo tam niema się co popsuć.W tym czasie przeszedł parę poprawek konstrukcyjnych jak wymiana obudowy sondy i zrobienie nowego stelaża.Z elektroniką nie miałem żadnych problemów.Na drobnicę się nie nadaje,chyba że ma się dużo cierpliwosci bo na 1 monetkę przypada 10 odłamków (brak dyskryminacji).Teraz chodzę z ACE tylko dlatego,że odpusciłem narazie militarkę i zająłem się zbieraniem monetek,ale jabelka nie odsprzedaję bo na dzikie okopy i ziemianki nadal planuję go używać.pzdr
sławek1989 Napisano 1 Czerwiec 2009 Napisano 1 Czerwiec 2009 Mając Jabla bedziemy mieli zapewniony trenning zarowno przy kopaniu jak i noszeniu tego sprzetu:) Rozwija mieśnie:D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.