nibur92 Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 hehe... szkoda że całego miasta nie ewakuowali:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 ja juz mam dosyc pracowalem 2 lata na jersey i w szkocji tam jest normalnie Tutaj porazka ja juz mam dosyc URZEDASOW PRZEPISOW I DURNYCH USTAW POLITYKOW SEJMU I CALEGO TEGO BURDELU i tak czasami sie zastanawiam jakby to wygladalo gdyby to byly czasy powstania warszawskiego czy w obecnej sytuacji ktos by bronil TEJ POLSKI mysle ze nie mlodziez bez perspektyw emeryci na granicy ubustwa pracujacy ludzie za pensjie ktore starczaja na 2 tygodnie A Konstytucja gwarantuje godne zycie obywateli hmmmmmm Ktorych pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 NOBEL dla policji i całego MSW.czy oni wiedzą że robią sobie obciach,donaldówka przebiła wszystko,za co on biorą grubą kasę???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 ludzie... :D to jest po prostu żałosne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 Powalający artykuł, wydawać by sie mogło ze osoby wyżej postawione musza byc jednocześnie bardziej kompetentne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.