radek98k Napisano 27 Maj 2009 Autor Share Napisano 27 Maj 2009 Dowiedziałem się, że podobno gdzieś jest produkowna jest replika broni Mauser98k. Replika ta jest podobna do broni orginalnej, tylko niektóre części są mniejsze, zniekształcone. Używane są do rekonstrukcji historyczych. Są i takie sztuki, które specjalnie zostały zniszczone elementy, żeby można by to sprzedac. Tak samo z MP40. Lepiej nie inwestowac w repliki broni, które kosztują ok 700 zł, kiedy moża by zakupic (jak ma się chci i odwage) orginalną broń za ok 1500 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Ale mnie oświeciłeś kolego... Skończ nabijać licznik. Bo przez takich jak ty te forum schodzi na psy i nawet nie ma mi kto zidentyfikować carskiego kilofka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Radzio to znowy Ty stęskniłem się za Twoimi postami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Nie ty jeden .Człowiek się stara napisać coś śmiesznego i nić nie wychodzi ,a tu gość od niechcenia rzuca parę zdań i gacie mokre .A ile tym polotu , głębokiego sensu i wiedzy . Oj potrafią co niektórzy piękną Polszczyzna pisać .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 A ile tym polotu , głębokiego sensu i wiedzy" - leżę i kwiczę hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Wiele do myślenia dał mi fragment który mówi ,,że aby coś sprzedać najpierw trzeba to zniszczyć ''.Wyjąłem młotek z szuflady i tak się rozglądam po pokoju ,co by tu sprzedać ? Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Radziu ,a co sadzisz o kącie prostym ? Czy rzeczywiscie ma 90 stopni ? Albo o temp wrzenia wody? heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 no i komu przeszkadzal moj watek pt Mysli wybrane Radka98k" ,jak zwykle zabawe zniweczył moderator :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 28 Maj 2009 Share Napisano 28 Maj 2009 kiedy moża by zakupic (jak ma się chci i odwage)"W tym wieku radzio to jeszcze człowiek nie myśli racjonalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 28 Maj 2009 Share Napisano 28 Maj 2009 pik 78 ten Twój wątek to był dobry pomysł szkoda że go usunieto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.