Rabi79 Napisano 27 Maj 2009 Autor Napisano 27 Maj 2009 Witam.Wiem ze temat wałkowany ale mam kilka zdjęć rzeczy które można by nabyć ale chciałem sie poradzić Kolegów w sprawie oryginalności. pozdrawiam
stg1971 Napisano 28 Maj 2009 Napisano 28 Maj 2009 trochę tego jest.na podstawie fotek ( słabych) to pierwsza klamerka tylnej strony waffen ss jest ok,blacha krim, ok,a kord ss lewy zanaczki hj 1 może być ok, reszta to znaczy 2,3,4,raczej lipa.lepiej wstaw dobre foty odznak tylniej stronki.generalnie królują na rynku lipki.
stg1971 Napisano 28 Maj 2009 Napisano 28 Maj 2009 klamerka wh ok,za wierność,muter,za rany i krzyż kwk raczej lipa.lepsze foty,!!!!
Rabi79 Napisano 28 Maj 2009 Autor Napisano 28 Maj 2009 Dzieki za opinie Koloedzy. niestety innych fotek nie moge zamiscic bo takie dostalem od typa ktory chce to sprzedac. Kordziki odpuscilem od razu, wrzucilem zeby tylko miec czyste sumienie, najbardziej interesuja mnie klamerki wlasnie i manierka, byly jeszce inne rzeczy ale je odpuscilem juz w przedbiegach. Jeszce raz dzieki za pomoc i jakby ktos mial wiecej opinii to niech pisze:]
felek10 Napisano 28 Maj 2009 Napisano 28 Maj 2009 klamra ss z prawej zdaje się z alpaki jest dobra ,klamra DRK jaj fotkę z tyłu
Luftlander Napisano 27 Maj 2009 Napisano 27 Maj 2009 Lornetka oryginalna po wojenna.-odznaki HJ lewe-odznaka 2,4 wygląda OK-kordziki lipa jak byk-klamra 8 niestety lipa nadziałem się na tę sama sztancę-klamra 9 OK-wszystkie klamry SS za słabe fotki-15 lipa-18 OK-Krym OKTo na tyle.
Pytanie
Rabi79
Witam.
Wiem ze temat wałkowany ale mam kilka zdjęć rzeczy które można by nabyć ale chciałem sie poradzić Kolegów w sprawie oryginalności. pozdrawiam
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.