Skocz do zawartości
  • 0

spłonka i chyba kompas

szczurek_1979

Pytanie

Napisano

wczoraj wyskoczyłem do lasu na godzinkę i wyszło mi trochę gwożdzi, łuska myśliwska i i ta spłonka... od czego to jest? po gwiazdkach sądzę że ruska, II W.Św.?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
kol.świety82... dla Twojej wiadomości...
to był temat odświerzony a założyłem go zanim Ty zostałeś modem tego działu... od kiedy Ty jesteś modem zawsze zakładam wątki tak jak chcesz... pozdro...
Napisano
ta spłonka moim zdaniem pochodzi z rosyjskiego granatu moździerzowego, jeśli zajdzie taka konieczność zrobię i wkleję fotki z kawałka ogonka owego pocisku
Napisano
dzięki kol. Kamiljan, ale nie chodziło mi o spłonkę tylko o kompas a spłonka to na 95% spłonka od ruskiej rakietnicy... ale nie wykluczam i ładunku miotająjego z moździerza ;-) jak masz taką fotkę to podeślij jak możesz...
pozdro i dzięki...
Napisano
nikt mi nie pomoże z tym kompasem??? :-( już pal licho z tą spłonką bo raczej na pewno ruska, II W.Św. i pewnie z jakiegoś dużego myśliwskiego naboju, albo spłonka ładunku miotającego jakiś granat czy cuś...;-) koledzy bardziej doświadczeniproszę Was o pomoc... może kopijnik albo total... :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie