Midas Napisano 20 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2009 ten sam druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 20 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Krzyżyk złamany niestety druga część nigdzie nie leżała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 20 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Takie sreberko:) ze szczoteczki o długości 8 cm i szerokości 2,5 cm. Pozdrawiam wszystkich Odkrywców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 23 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Z dzisiaj: - dwie łuski do niemieckiego pistoletu sygnałowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 23 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2009 - dwa zundladungi ( bezpieczne oczywiście ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 23 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2009 - to dla pocieszenia oka dla tych co za granicą i nie mogą :P (chociaż bardzo chcą)Również znalezisko ale nie wykopek ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 23 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2009 - Dort, Hans dort. Rotarmisten! Schieße! Schieße! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 23 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2009 - Przy tym było śmiechawy, mały ogonek wystający z drzewa. Co to jest? - pyta kolega.Po obdrapaniu z kory ( bardzo ostrożnie żeby nie uszkodzić Wallyego )ukazała się taka jaszczureczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 Takie sreberko wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 Bicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukowski69 Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Witam. Mam pytanie do kolegów co to są za małe łuski na zdięciach 10 i 11 ponieważ znalazłem takie same tylko u mnie jest dwógłowy orzeł z tarczą z literami S G i niewiem co to, z góry dzięki. Pod wieczór wżuce fotki po oczyszczeniu wszystkich fantów. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 7 Październik 2009 Autor Share Napisano 7 Październik 2009 20 halerzy 1921. Trochę dziwne biorąc pod uwagę mój rejon napewno nie popularesik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 7 Październik 2009 Autor Share Napisano 7 Październik 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 7 Październik 2009 Autor Share Napisano 7 Październik 2009 Jeszcze groszek wyskoczył i 4 szkoleniówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 9 Październik 2009 Autor Share Napisano 9 Październik 2009 Dzisiaj na pole się wyskoczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 9 Październik 2009 Autor Share Napisano 9 Październik 2009 To podsumowanie najciekawszych fantów dnia, plomba mi się podoba bo jeszcze z takim wyraznym orłem nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 11 Październik 2009 Autor Share Napisano 11 Październik 2009 Szedłem za garnkiem złota ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 11 Październik 2009 Autor Share Napisano 11 Październik 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 11 Październik 2009 Autor Share Napisano 11 Październik 2009 W domu po wstępnym oczyszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 11 Październik 2009 Autor Share Napisano 11 Październik 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 11 Październik 2009 Autor Share Napisano 11 Październik 2009 Jeszcze kilka guziczków doszło pózniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 11 Październik 2009 Autor Share Napisano 11 Październik 2009 Moneciaki też się zjawiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 11 Październik 2009 Autor Share Napisano 11 Październik 2009 Na końcu w ciemnościach jeszcze takie coś się trafiło. Pozdro dla wszystkich Odkrywców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 11 Październik 2009 Autor Share Napisano 11 Październik 2009 Panowie tak przy okazji jak ktoś wie co to jest na ostatnim zdjęciu to proszę o podzielenie się wiedzą ze mną. Średnica 2,3cm wysokość 0,5cm (na linijce). Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.