Skocz do zawartości

Czy jest możliwy taki zasięg?

Benigsen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Przeglądając internet trafiłem na takie coś: http://video.google.pl/videosearch?q=Wykrywacze%20metali&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=pl&tab=wv#q=two+box&hl=pl&emb=0 No i tu pytanie:czy możliwy jest taki zasięg?,bo mnie się wydaje,mało tego,jestem przekonany,że to jest pic na wodę, fotomontaż i robienie sobie jaj,a wy co o tym sądzicie,forumowicze?
Napisano
Oczywiście, że jest możliwy. Tutaj tenże sam jutubowicz pokazuje spotkanie z esesmanem-kostuchą: http://www.youtube.com/watch?v=4WP4wayYQr0&feature=channel
Polecam, zwłaszcza słuchając w tle jego 5 best trance songs":))

Pozdrawiam

VW
Napisano
A wracając do tego filmiku z pierwszego postu (Proxima) jak ustawić ten sprzęt żeby tak brał monetki jak na filmiku ?
Mam Proximke dopiero od 3 dni i nadal nie za bardzo ją rozumiem, widać jeśli można to proszę o poradę. Pozdrawiam.
Napisano
kolego co do proximy - monetki na dynamice, zawsze dostrajaj grunt, wazne abys zlapal grunt, przy nastawieniach fabrycznych zasieg mniejszy i id. czulosc na maxa, dyskryma na - 20. Tak chodze, jesli szukasz w lesie dyskryma na -50, pochodz na dynamice, mix i statyka przyjdzie pozniej.
Napisano
Geodetector Two Box1 ze zmienionym układem elektronicznym:
1gr-80cm
50gr-99cm
5zł-120cm
saperka-2.5m
samochód-7m
Nie,no Van,poważnie,jest to możliwe?,bo już nie wiem co o tym sądzić,na cewce o tak małej średnicy,takie zasięgi,nie,to niemożliwe,nie wieżę,ty się na tym znasz jak mało kto,mógłbyś wytłumaczyć co i jak.Co do spotkania z esesmanem-kostuchą czyli Pewnego razu w lesie obok Ośna Lubuskiego",to trzeba przyznać -ma chłopak fantazję.
Napisano
Nie, nie jest możliwe. To znaczy gdzieś w laboratorium Whitesa czy Minelaba niewykluczone, ale raczej chyba nie w lubuskich puszczach:)

Pozdrawiam

VW
P.S. Kostucha faktycznie klimatyczna..
Napisano
Czyli tak jak przypuszczałem,chłopak zrobił ten filmik dla przypału.

P.S
Chyba wykopał swojego pierwszego kościaka",śniły mu się koszmary w nocy i tak wpadł na pomysł tego filmiku z esesmanem-kostuchą"-tak przypuszczam.
Napisano
zwroccie uwage ze kadr zaczyna sie od sondy do gościa, a nie wiadomo co sie dzieje z 2 strony sondy, moze ktoś inny stoi z jakims elementem kolorowym...
Napisano
No proszę, to ten sam gościu który pokazywał zmodyfikowaną Cibolę na co też dałem się nabrać.. Teraz poznam go już wszędzie po tym dywanie:))

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie