knufi Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 Panowie trafiło mi się coś takiego, myślałem ze to kolejny złom, ale zaciekawiła mnie ta dziurka i dość równe kształty.Proszę o identyfikacje.Zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knufi Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 2 strona. wymiary długość - 10cm( ale jest niecały, troszeczkę odpadło) szerokość -6cmgrubość- około 1cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knufi Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 3, oczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knufi Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1234321 Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Cześć!Jakie to jest duże? Bo tak na pierwszy rzut oka i kształt wygląda że to dusza" od żelazka do prasowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Tak, to dusza od żelazka. Macie siłę, żeby takie badziewie do domu znosić... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knufi Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 tusza z żelazka ? zawsze myslalem ze to jest grubsze. mam w domu ze 2 to wygladaja inaczej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knufi Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 takie to o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
knufi
Panowie trafiło mi się coś takiego, myślałem ze to kolejny złom, ale zaciekawiła mnie ta dziurka i dość równe kształty.
Proszę o identyfikacje.
Zdrów!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.