dino73 Napisano 11 Maj 2009 Autor Share Napisano 11 Maj 2009 witam proszę o informacje na jego temat obecnie sprzedałęm ace 250 i szukam lepszego monetkowca a jest okazja do zakupu tego fisherka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman0408 Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Witam dino73Co do FISHERA 1236-X2Moge powiedziec Ci kilka rzeczy jest to sprzet bardzo czuły na monety i kolorową drobnicę...Jest to bodajze sprzęt amerykanskiZalezy czy jestes poczatkujacy czy weteran ale polecałbym poczatkujacym ....Pozdrawiam Szaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 A co to za okazja? Bo jeśli faktycznie dobra cena to pewnie, że warto. To prosty i skuteczny wykrywacz, znacznie solidniejszy od kanarka.PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman0408 Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Zgadzam sie z VanWorden...Jest znacznie lepszy od kanarka soliudniejszy i bardziej skuteczny wykrywacz Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 11 Maj 2009 Autor Share Napisano 11 Maj 2009 dziękuje za odpowiedź z garetem przelatałem dwa sezony,chodzi mi o lepsze zasięgi i stabilność oraz mniejszą ilość fałszywych sygnałów co w ace się dość często zdarza,a jakie są zasięgi w tym Fisherze bo w necie nic mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman0408 Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Z tego co wiem wykrywacz posiada funkcie ktora eliminuje fałszywe sygnały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Zasięgów nie znajdziesz na poważnych stronach bo testowanie monet w powietrzu czy nawet wkładanie ich do plastikowych rurek i zakopywanie w ogródku kolegi to dobre do zabawy a nie jako est":)) Zerknij jednak tu: http://detektory.hantec.cz/clanky/male-testovani-fisher-1236x2-a-minelab-advantage-14.htmlPozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 16 Maj 2009 Autor Share Napisano 16 Maj 2009 kurcze sprzedający wycofał aukcje,ale kupiłem za 600zł Fishera 1225-x stan igła po pierwszym godzinnym wypadzie absolutnie ni żałuje że sprzedałem ace 250. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seeker Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 1225-x jest dość czuły na żelastwo, a więc i militarkę znajdziesz.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 19 Maj 2009 Share Napisano 19 Maj 2009 dino73 - i jak ten Fisher? Mam trochę mieszane uczucia bo 1225 to już nie to co 1236, ale napisz jak Ci się chodzi etc.PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seeker Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 1236 ma dodatkowe ajery" na panelu, ale zasięgi obu raczej powinny być identyczne. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.