raflen Napisano 7 Maj 2009 Autor Share Napisano 7 Maj 2009 @ sid30pisz na maila to pogadamy :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sensej1985 Napisano 8 Maj 2009 Share Napisano 8 Maj 2009 Witam Interesuje mnie co to jest?,bo często się z tym spotykam.Pozdrawiam Sensej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 8 Maj 2009 Share Napisano 8 Maj 2009 Wygląda na bebechy od harmonijki ustnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raflen Napisano 8 Maj 2009 Autor Share Napisano 8 Maj 2009 dokładnie tak jak napisał kowalinho jest to element harmonijki ustnej, dość częste trafienie z rożnych materiałów, rożna wielkość i kształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1 Napisano 8 Maj 2009 Share Napisano 8 Maj 2009 gratuluję fantów raflen, naprawdę super. Czasem mały fant z Września cieszy o wiele bardziej, niż duży z 44 czy 45 r. Sam wiem, jak trudno coś znaleźć pod Łodzią - byłem tam w długi weekend i tylko jakieś marne moniaki trafiłem i kupę śmiecia, choć szukałem w rożnych miejscach. Mógłbyś pokazać tę manierkę polską po oczyszczeniu? pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 kowalicho licz sie ze slowami nie mialem na mysli fantow kolegi sam mieszkam w lodzi i wiem co tu sie znajduje omenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 kowalinho to do ciebie przepraszam ze pomylilem nicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 a gdzie obert8 z regoły biuegasz, bardzo daleko odnaszego pieknego miasta uć ??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 biegasz i od naszego miało być :) sorki ale mnie jeszcze łeb ciązy po bajzlu i browarach :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelprzerosl17 Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 raflen od czego ten zapał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podziemny Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 tu znajdziesz http://www.passioncompassion1418.com/decouvertes/fusees_collection_all.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raflen Napisano 11 Maj 2009 Autor Share Napisano 11 Maj 2009 HZ 14 - od pruskich pociskow większego kalibru, nie chce wprowadzac w bląd ale z tego co pamietam od 90mm wzwyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raflen Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 @ maciek1, niestety dopiero dzisiaj dodam foteczki tej manierki po oczyszczeniu, z braku czasu nie bylo jak sie dorwac do aparatu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raflen Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 bicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raflen Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raflen Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 Czy nakrętka od manierki przed czyszczeniem była czymś uszczelniona? Były resztki korka, gumy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazda1010 Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 Gratuluję trafień. A tak poza tematem, co to masz w tle na powyższej fotce za fajny przewodnik po ammo? Może masz skany?Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raflen Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 @ kowalinhobyły resztki korka/tektury albo czegoś zbliżonego, śladowe ilości więc ciężko sprecyzować co to było :/@ gwiazda1010 sprawdź pocztę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 Nie ma co robić tajemnicy z wydruków z tej strony ;)http://amunicja1945.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raflen Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 co do tych wydruków to nie tajemnica i MK ma racje co do pochodzenia źródła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raflen Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 oj po dłuższej przerwie udało się dzisiaj choć na godzinkę wyskoczyć w teren :)choć ze zborami dość mizernie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raflen Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raflen Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 dobrze że szklaneczka wyszła na sam koniec, bo byłoby krucho :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.