Skocz do zawartości

Sovereign GT vs Explorer

saku39

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nosze sie z zamiarem zmiany wykrywki na coś bardziej uniwersalnego. Chodzę pół na pół - i kolor i militarka. Naczytałem się że Sovereign świetnie się nadaje na militaria. Jestem bliski jego zakupu tylko jak się ma u niego z małym kolorkiem? Jak radzi sobie z monetami w porównaniu do Explorera?

pozdrawiam

Miałem Gt przeszło dwa lata,teraz mam Explorera Se więc moge troche światła rzucić na ten temat.
Jeśli chodzi o zasięgi to jest to mniej więcej to samo,na razie jestem po około 10 wypadzie z Se to tak to odbieram.Być może póżniej zmienię opinię co do Se.
Porównując ogólnie Explorera do Gt-lepsze namierzanie,lepsza identyfikacja ze względu na wyświetlacz,kabel w dolnej żerdzi,zasobnik z bateriami w podłokietniku,podstawka wykrywki.
W gt po dwóch latach mocowanie elektroniki do wymiany na nowe,dola żerdz się wyciera przy składaniu,za cienka plastikowa śrubka przy cewce.
Ale jest to jeden z najbardziej stabilnych wykrywek jakie miałem do tej pory.Najlepsze fanty nim właśnie wyciągnołem.
POTWIERDZAM-BATDZO GŁĘBOKI SPRZĘT.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie