saku39 Napisano 6 Maj 2009 Autor Share Napisano 6 Maj 2009 WitamNosze sie z zamiarem zmiany wykrywki na coś bardziej uniwersalnego. Chodzę pół na pół - i kolor i militarka. Naczytałem się że Sovereign świetnie się nadaje na militaria. Jestem bliski jego zakupu tylko jak się ma u niego z małym kolorkiem? Jak radzi sobie z monetami w porównaniu do Explorera?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 W porównaniu do explorera - nie wiem nie miałem nawet Ex. w ręku. Ale z doświadczenia wiem że Sovereign jest bardzo uniwersalnym sprzętem, zarówno na kolor jak i militarkę. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Miałem Gt przeszło dwa lata,teraz mam Explorera Se więc moge troche światła rzucić na ten temat.Jeśli chodzi o zasięgi to jest to mniej więcej to samo,na razie jestem po około 10 wypadzie z Se to tak to odbieram.Być może póżniej zmienię opinię co do Se.Porównując ogólnie Explorera do Gt-lepsze namierzanie,lepsza identyfikacja ze względu na wyświetlacz,kabel w dolnej żerdzi,zasobnik z bateriami w podłokietniku,podstawka wykrywki.W gt po dwóch latach mocowanie elektroniki do wymiany na nowe,dola żerdz się wyciera przy składaniu,za cienka plastikowa śrubka przy cewce.Ale jest to jeden z najbardziej stabilnych wykrywek jakie miałem do tej pory.Najlepsze fanty nim właśnie wyciągnołem.POTWIERDZAM-BATDZO GŁĘBOKI SPRZĘT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.