narr77 Napisano 5 Maj 2009 Autor Share Napisano 5 Maj 2009 CześćCo to za łuska?Coś starego czy powojenna bo nie wiem czy kupować?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narr77 Napisano 5 Maj 2009 Autor Share Napisano 5 Maj 2009 2-gie zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftlander Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 AZAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!Podaj wymiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 No i daj bicia z denka łuski - jakimiś sowietami mi ona zajeżdża... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regers Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 Jak już coś to 98x695 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 Mam taką sama tylko że w mojej odcięta jest dolna część wtedy mi powiedziano że to od T-55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Jak to zwykle bywa prawda może leżeć po środku. Moja setka to uproszczenie monenklaturowe stanu faktycznego lub różnicy kalibru i średnicy łuski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narr77 Napisano 5 Maj 2009 Autor Share Napisano 5 Maj 2009 Niestety nie mam wymiarów, mam tylko te zdjęcia. Łucha jest wielka, za kolana. Na zdjęciu leży na fotelu.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 Bodajże wymiary to :100 x 695R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
narr77
Cześć
Co to za łuska?
Coś starego czy powojenna bo nie wiem czy kupować?
Pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.