julianni Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Napisano 30 Kwiecień 2009 Wiem ze pochodza z generalnego gubernatorstwa. I tyle. Filatelistyka to kompletnie nie moja dziedzina. Orientuje sie ktos czy cos takiego mozna spotkac czesto i czy wogole ma to jakakolwiek wartosc ? Wygladaja na oryginalne.
julianni Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Napisano 30 Kwiecień 2009 4 dodam ze wszystkie stemplowane pieczeciami Rzeszy
julianni Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Napisano 30 Kwiecień 2009 9 Mam tego wiecej wiec jesli kogos zainteresuje to wstawie fotkipzdr.
mustafa Napisano 30 Kwiecień 2009 Napisano 30 Kwiecień 2009 są orginalne ale było ich odgroma wartosc niewielka
julianni Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Napisano 30 Kwiecień 2009 ok dzieki. Mimo wszystko fajnie je miec cos innego troszke :)pzdr
Swiety82 Napisano 30 Kwiecień 2009 Napisano 30 Kwiecień 2009 Bardzo fajny fant, za szybkę i na ścianę.
Pytanie
julianni
Wiem ze pochodza z generalnego gubernatorstwa. I tyle. Filatelistyka to kompletnie nie moja dziedzina. Orientuje sie ktos czy cos takiego mozna spotkac czesto i czy wogole ma to jakakolwiek wartosc ? Wygladaja na oryginalne.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.