tyfus Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 a na priv nie można ? kliken machen w nick usera i wysyłasz wiadomość :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Saperfts, który z tych akordeonów do sprzedania :) ?? bo mój już ledwo dźwięki wydaje a grać się chce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 4 Listopad 2009 Autor Share Napisano 4 Listopad 2009 kolego zbyniek ten akordeon bugari z prawej kosztowal 35 tys wiec jak cie stac to ok:d po drugie ta monetka o która pytacie to 3 grosze 1814 rok(ksiestwo warszawskie).nie pamietam skad ja mam ....no ja gram sobie na obydwu tych akordeonach bo chodze do szkoly muzycznej:D jeszcze 2 lata i dyplom:) ale nie sprzedam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 WOW :) trochę dużo kosztuje taki sprzęcik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 5 Listopad 2009 Autor Share Napisano 5 Listopad 2009 wiesz to jest jedna z najlepszych firm na swiecie a wiec placimy za znaczek a za reszte to pikus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 To wiadomo, ja chcę kupić Weltmajstra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 5 Listopad 2009 Autor Share Napisano 5 Listopad 2009 zbyniek moje gg 9425157 nie bedziemy zasmiecac forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 dzięki :) Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 17:17 05-11-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 10 Listopad 2009 Autor Share Napisano 10 Listopad 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 10 Listopad 2009 Autor Share Napisano 10 Listopad 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 10 Listopad 2009 Autor Share Napisano 10 Listopad 2009 szkoda ze wrak. na srodki albo korona albo duze W .. na jednym z ramion 1914 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 10 Listopad 2009 Autor Share Napisano 10 Listopad 2009 jeszcze taka ladna oliwiarka KRAFTSTOFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Skąd wiadomo, że nabój jest bezpieczny?Znalazłem kilka mosinów jeszcze w łódce i nie wiem czy są bezpieczne czy nie.Nawiązuje do kwietniowego posta, że kolekcja na 10000% bezpieczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 12 Listopad 2009 Autor Share Napisano 12 Listopad 2009 po pierwsze jesli nawet splonka na łusce nie jest zbita to mam przewaznie uszkodzone .. lub wiercone. a po 2 nie wnosze takich urwilapek i takich rzeczy do domu nie chce ryzykowac.skoro znalazles moski w lodce a maja czubki to znaczy ze sa pelne. zobacz czy sponka zbita itd.. masz internet i wyszukiwarke odkrywcy zdrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 12 Listopad 2009 Share Napisano 12 Listopad 2009 Dzięki, od tamtej pory nie zabieram do domu, a te wywale gdzies głęboko jak tylko nadarzy się okazja, czyli w sobote.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 18 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2009 troche pancerki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 18 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 18 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2009 odznaka DRL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 18 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2009 boczna droga na miastko. okolice bożanki . postrzelana przez ppsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2009 guziory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2009 pozwalam sobie na wszystkie jakie mam . bo jest ich niewiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2009 groszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.