julianni Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Coś takiego po babci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julianni Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julianni Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 3 Zdjęcia fatalnej jakości wiec jakby ktos nie mogl sie doczytac Lewicki Nagroda na loterii akademickiej 1925r 11 listopada "Jak dla mnie fantastyczna rzecz :)Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Fajne, ale musisz zadbać o lepszą ramkę. Ja też mam coś podobnego po Babci, z tym ze obraz olejny, 1932r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julianni Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Ramka tez jest oryginalna ale akurat stanowi ona najmniejszy problem. Pytanie brzmi jak zadbac o napisa ołowkiem z tyłu. Jakies sugestie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 polakierować??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 Przybyli ułani pod okienko 2x" :) :) :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raflen Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 moze dało by rade zabezpieczyć to delikatna warstwa werniksu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.