lysy452 Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Napisano 29 Kwiecień 2009 kurcze nie wiem co to jest moze ktos wie co to jest,wpisywalem w przegladarke ale niestety podobnego przedmiotu nie znalezlem
lysy452 Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Napisano 29 Kwiecień 2009 kurcze nie wiem co to jest moze ktos wie co to jest,wpisywalem w przegladarke ale niestety podobnego przedmiotu nie znalezlem
Tradytor Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 Też miałem to zasugerować ale mówie się nie będe wychylał bo zaraz objadą że pisze głupoty
Hansdekawka Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 Jest to HANDARBEIT" litera T nie odbita, lub starta.Wyraz ten, po niemiecku, znaczy w tym przypadku wykonane ręcznie"
lysy452 Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Napisano 29 Kwiecień 2009 dziekuje za pomoc,patrzac na ebay za niektore ich fanty niezle sie cenia jak na robotki reczne.mimo tego ze to podstawka to i tak cieszy.zdrow
Pytanie
lysy452
kurcze nie wiem co to jest moze ktos wie co to jest,wpisywalem w przegladarke ale niestety podobnego przedmiotu nie znalezlem
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.