Skocz do zawartości

tryb statyczny w garrecie 2500gti

dziuba8024

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
prosze o pomoc jak ustawic statyka w gti 2500 caly czas wydaje dzwieki , zmniejszalem czulosc i recznie stroilem do gruntu i caly czas wydaje dzwieki od malejacego w gore i tak tak caly czas .w trybie dyskryminacji dziala ok.
w wyszukiwarce wyskakuje blad , wiec nie odsylajcie mnie do przeszukiwania archiwum.
pzdr.
Napisano
resetowalem , ale chyba juz wiem co bylo - slabe baterie na wskazniku bateri byla jedna kreska jak zmienilem jest wszystko ok. ale zobacze na nowych jak dlugo bedzie wszystko ok.
Napisano
dziuba, mam podobnie, obawiam sie ze zmiana baterii nie wiele da. Mam prawie 3 lata ten sprzet i chodzenie na statyku przy duzej cewce to ciagle dla mnie trudny temat.
Napisano
Ja chodzę na akumulatorkach i jeśli stan baterii spadnie w terenie nawet o 1 kreskę to po powrocie idą do ładowania. Zauważyłem że przy 2-3 ostatnich kreskach baterii aparat jest wyraźnie mniej czuły na dyskryminacji a przy 1 kresce też potrafił wpadać w ciągły pisk po wykryciu sygnału. Nie sprawdzałem tego na statyce.
Napisano
Na dyskryminacji co chwila mi się wzbudza i mnie oszukuje. Gdy dyskrymą zejdę na 9 to już lepiej. Ale to obniża jego zasięg. Przewód jest ciasno owinięty i nie majta się.
Co jest grane ?
Napisano
Baterie najlepiej Duracelki long life-gti nie lubi Philipsa.Poza tym lepiej nie nosic na sobie za duzo roznych zelastw a saperke z tylu bo potrafi sie od niej wzbudzac.
Pozdrawiam Vorax
Napisano
Zauwazylem ze GTI ma czasem humorki i zaczyna robic dyskoteke-ja w takiej sytacji go wylaczam czekam troszke potem restartuje zwiekszam mu czulosc np na 9.5 plus to co napisalem powyzej i powinno byc ok.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie