tomek64 Napisano 26 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2009 berdany królują :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Pozwól, że nie będę pokazywał mojej ilości...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaszak Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Masz rację,nie pokazuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 a wiecie od jakiej broni były te podłużne?np te nad lewym guzikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Większość od Berdana.Tomek64, coś nie możemy się spotkać na poligonie.Chyba się mijamy.POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 26 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Nunki, tym razem fanty pochodzą z innego poligonu :) pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Witam kolegów,Byłem ostatnio na jednym poligonie carskim pod mieściną na M... na Mazowszu. Kratery, które tam zobaczyłem poprostu mnie przeraziły. Kilka z nich wyrównałem swoją saperką ale to i tak niez zmienia faktu, że jak właściciel pola kogoś tam spotka z wykrywką i szpadlem, to raczej ciekawej rozmowy o znaleziskach nie będzie... swoją drogą jak głupim trzeba być choojem, żeby taki syf zostawić. Jak spotkam tam kiedyś gnoja odchodzącego ze szpadlem od takiego dołu, to nie ręcze za siebie...Saperka w plecy frajerom nie zasypującym dołków!!! howgh! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 mam dokladnie takie samo zdanie ... sami sobie dolki kopiemy.. zostawiamy taki syf a pózniej lesniczy czy wlasciciel nas gania(mowie o poszukiwaczach) ... ja tez po sobie zostawiam czysto żeby potem nie bylo...nieraz spotykalem dolki po innych takie ze masakra... zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.