pik78 Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2009 http://www.youtube.com/watch?v=JS4usdfPGzU&NR=1miejsce akcji Niewodnice ,pare km od Białegostoku ,ot taki filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 ciekawe skąd wźieli ten czołg ? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 jaka druzyna tacy kibice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 woytas popieram :D Ale zabawę kurde mieli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 wygladam przez okno i widze narysowana sprejem szubienice z napisem gks..To ten sam typ kibicow" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 jak byś obok szubienicy czołg zobaczył, to by był ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Banda ku... idiotów. A pytanie typu ciekawe skąd wzięli ten czołg?", no przecież nie wykopali! Na mecz chyba też nie jechali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Ojej!!Co za obużenie?A co oni takiego zrobili????Niedługo to sam fakt pojawienia sie kibiców przyjezdnych w Waszym mieście będzie budził oburzenie.Zapewniam Was ze 95% tamtych kibiców jechało normalnie kibicowac.A brakujące 5%?A czy w naszej pasji nie znajdzie sie te 5% gosci co niszczą stanowiska archeo i tzw.hien" ?Pare lat temu na jednym z wyjazdów wskoczyłem na skrzydło Iskry" a kolega pstryknął mi fotke.Ale bandyta ze mnie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 A no tak. Najlepiej wszystkie pomniki na złom sprzedać bo i tak po co komu one. I skąd te Twoje zapewnienia? A czy w naszej pasji nie znajdzie sie te 5% gosci co niszczą stanowiska archeo i tzw."hien ?"Odpowiedź: Tylko że ja, gdybym widział takie dziadostwo to nie skończyło by się na wymianie zdań.Jakoś nie było widaćaby ktokolwiek reagował. No ale trzeba się popisać przed kolegami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Ja sądze ,że dlatego nikt nie reagował bo by oberwał od reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Zresztą.Co to ma być??Lufą takiego fajnego czołgu walić o drzewa?Tylko dlatego żeby jakiś kibic miał dobry film na youtube? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorus Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Powiem szczerze banda kretynów, tak jak pomalowanie t 34 w Gdańsku na różowo. Kibice hahahaha, naoglądała się banda Hooligansów i teraz to są kozacy, tylko szkoda że samemu już tacy twardzi nie są. Jakby tam który wszedł pomiędzy lufe a drzewo to dopiero byłby kozak . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Grunt, że przynajmniej nie stoi na złomie i nie jest rozebrany do reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 czołg nie czołg, ale pod nim chyba widzę tablice jak mnie oczy nie mylą, i zapewne stoi jako pomnik nie od tak sobie i upamiętnia czyjąś przelaną krew, jak dla mnie żenada, bo pomnik to pomnik i trzeba to uszanować, wielkie kurna kozaczki, mocni w gębie i w grupie.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 biadolicie nad czołgiem kupa żelastwa i tyle, czemu nie poruszycie tematu o ludziach z wykrywką co bezczeszczą ludzkie groby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 skur...ny i tyle, ale zauważ że ta kupa żelastwa nazywająca się czołgiem robi za pomnik upamiętniający coś, to tak jakby ktoś marszałkowi Piłsudkiemu(pomnikowi) próbował kręcić wąsy, czy ubierać go w jakiś śmieszny strój, niby czołg,niby ruski, niby kupa żela, ale pomnikPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorus Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Der_bartosz nie poruszamy hien z wykrywkami bo TERAZ MÓWIMY O CZOŁGU, dlaczego np w id hełmu nie poruszasz tematu nieśmiertelników, też mogę zadać tak durne pytanie. Zgodzę się z Mrukiem, ten czołg ma jakąś historię którą należy uszanować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Wystarczy popatrzeć na te tępe mordy - komentarz zbędny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 co innego jak ktoś wejdzie usiądzie na włazie i robi sobie fote jako Gustlik i Janek, a co innego jak ktoś wali lufą o drzewo(nie wiem po jakiego ch...?)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 A z lufy zrobili sobie karuzele.Są karuzele na placach zabaw ,więc niech ta hołota tam się idzie pokręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Idioci. Ciekawe jak by się czuli jak ktoś by nimi tak uderzał o drzewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.