Skocz do zawartości

kibice Korony Kielce vs T34

pik78

Rekomendowane odpowiedzi

Ojej!!
Co za obużenie?A co oni takiego zrobili????
Niedługo to sam fakt pojawienia sie kibiców przyjezdnych w Waszym mieście będzie budził oburzenie.Zapewniam Was ze 95% tamtych kibiców jechało normalnie kibicowac.A brakujące 5%?A czy w naszej pasji nie znajdzie sie te 5% gosci co niszczą stanowiska archeo i tzw.hien" ?

Pare lat temu na jednym z wyjazdów wskoczyłem na skrzydło Iskry" a kolega pstryknął mi fotke.
Ale bandyta ze mnie!!!

A no tak. Najlepiej wszystkie pomniki na złom sprzedać bo i tak po co komu one. I skąd te Twoje zapewnienia?
A czy w naszej pasji nie znajdzie sie te 5% gosci co niszczą stanowiska archeo i tzw."hien ?"
Odpowiedź: Tylko że ja, gdybym widział takie dziadostwo to nie skończyło by się na wymianie zdań.
Jakoś nie było widaćaby ktokolwiek reagował. No ale trzeba się popisać przed kolegami.

• 2 months later...
Powiem szczerze banda kretynów, tak jak pomalowanie t 34 w Gdańsku na różowo. Kibice hahahaha, naoglądała się banda Hooligansów i teraz to są kozacy, tylko szkoda że samemu już tacy twardzi nie są. Jakby tam który wszedł pomiędzy lufe a drzewo to dopiero byłby kozak . Pozdrawiam

czołg nie czołg, ale pod nim chyba widzę tablice jak mnie oczy nie mylą, i zapewne stoi jako pomnik nie od tak sobie i upamiętnia czyjąś przelaną krew, jak dla mnie żenada, bo pomnik to pomnik i trzeba to uszanować, wielkie kurna kozaczki, mocni w gębie i w grupie.

Pozdr.

skur...ny i tyle, ale zauważ że ta kupa żelastwa nazywająca się czołgiem robi za pomnik upamiętniający coś, to tak jakby ktoś marszałkowi Piłsudkiemu(pomnikowi) próbował kręcić wąsy, czy ubierać go w jakiś śmieszny strój, niby czołg,niby ruski, niby kupa żela, ale pomnik

PZDR

Der_bartosz nie poruszamy hien z wykrywkami bo TERAZ MÓWIMY O CZOŁGU, dlaczego np w id hełmu nie poruszasz tematu nieśmiertelników, też mogę zadać tak durne pytanie. Zgodzę się z Mrukiem, ten czołg ma jakąś historię którą należy uszanować. Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie