skolcio Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Witam, czy ktoś ma może namiary na szelki do sierściucha? (oryginalne lub kopie) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Ja bym próbował sam zmajstrować sobie takie, bo nie są one skomplikowane konstrukcyjnie…PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 23 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Niestety ja nie potrafię tak dobrze majstrować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 no to szukaj na znanym powszechnie serwisie aukcyjnym, czasami się pojawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 3 Maj 2009 Share Napisano 3 Maj 2009 Dałem Ci kilka linków na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.