Skocz do zawartości

Katyński Marsz Cieni

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro był w stanie zadbać o płaszcz wz36, to myślę, że zdobycie rogatywki wz35 z odpowiednikiem stopnia i odpowiednim wzorem orzełka nie było problemem.

To oczywiście tylko szczegół - dla ogromnej większości oglądających zupełnie niewidoczny. No ale w końcu w tym dziale forum na takie rzeczy zwraca się uwagę, prawda?

Cóż, nie można mieć wszystkiego ;) Co do umundurowania, mundury były bodaj z WFDiF oraz Hero Collection, więc wiadomo, że nie są tak idealne jak nasze prywatne, rekonstruktorskie uniformy. Nie można jednak powiedzieć, że nie spełniły swojej funkcji - przekaz był jasny. Poza tym byłem, widziałem, podobało mi się i czekam na następny raz ;) Panie i Panowie, brawa za trud włożony w organizację spektaklu!

http://www.youtube.com/watch?v=_ffRpqt6-oY
poprawiłem troszkę poprzednią wersję...
Co do Marszu to przekaz społeczny jest najważniejszy a nie duperele i w tym przypadku nawet nie wypada wytykać drobnych uchybień mundurowych itp, wypada natomiast w przyszłym roku się przyłączyć bo im więcej nas będzie tym szerszym echem się to odbije nawet w prasie i mediach nie do końca przychylnych tej inicjatywie.
Dla jasności , nie jestem rzecznikiem organizatora ani samym organizatorem , brałem udział jak wielu innych wyłącznie w celu upamiętnienia tego tragicznego wydarzenia w naszej historii.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie