Skocz do zawartości

Tasak Rad'u

wajser

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem nowy na forum więc od razu chciałbym wszystkich serdecznie przywitać. W moim posiadaniu znalazł się tasak RAD'u. Nie wiem czy to odpowiedni dział, jednak ten wydawał mi się najodpowiedniejszy. Mogli by panowie mi poradzić czym zakonserwować/doprowadzić do przyzwoitego stanu ten wykopek? I prosiłbym także o wstępną wycenę tego cacka" ;]
Podaje linka do galerii zdjęć ponieważ mogłem wstawić tylko jedno, a to chyba za mało na odpowiedź na moją prośbę.
http://img19.imageshack.us/gal.php?g=img2276.jpg
Z góry dziękuję za każdą sensowną odpowiedź.
Pozdrawiam
Wajser

No szczerze mówiąc to nie znam się zbytnio na tym. Wiem że jest to na 100% oryginalna okładzina i prawdopodobnie ( według taty) jest to róg jelenia. Zresztą kiedyś widziałem taki tasak na Alledrogo i sprzedający także pisał ze jest to okładzina z rogu jelenia...
Mogą mi jeszcze panowie powiedzieć ile ten tasak w takim stanie( bo raczej nie doprowadzę go do lepszego domowymi sposobami ) jest warty ?
P.S. Czy są jakieś firmy/osoby prywatne zajmujące się renowacją takich przedmiotów i ewentualnie ile taki zabieg może kosztować ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie