liha Napisano 13 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Witam. Nie znalazłem postów dotyczących filmów z krótkimi opowieściami pana Grześka o wojsku w PRL. Polecam serdecznie, facet ma dar opowiadania:)), wystarczy na jutjubje wpisać Były żołnierz PRL". pozdrawiam.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 szczerze?cienkie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2009 a powiedz czemu?? kręci facet za dużo? czy upraszcza?? Czasy PRL to ja pamiętam aż za dobrze, ale w wojsku nie byłem. Mnie te historie rozbawiały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Jak dla mnie opowieści dziwnej treści, zasłyszane dawne legendy i przypowiastki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 tak jak pisze neptunakZreszta pan Grzesiu chce zostac polska gwiazda youtuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2009 hehehe to prawda, ale chłop żyje wspomnieniami z woja i sprawia mu przyjemność opowiadanie tych historyjek.Przy kufelku, da się słuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.