FalkenBurg Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Napisano 11 Kwiecień 2009 Witam ostatnio znalazłem u siebie grę elektroniczną z która polegała na łapaniu jajek postanowiłem z kolegą zmontować filmik oto rezultat proszę obejrzeć do końca ;http://www.youtube.com/watch?v=T0a5smvKOb0 Pamiętacie jeszcze jakieś inne gry na które w tamtym okresie był szał:D Interesują mnie gry podobnego typu (Samoloty,Kucharzyki itp)Może wy byście nagrali krótki filmik z innymi gierkami :D
woytas Napisano 11 Kwiecień 2009 Napisano 11 Kwiecień 2009 nurek strzelal do rekinow - zasada taka jak lapanie jajekw jajcach mialem rekord - maszyna wiecej nie liczyla :>
FalkenBurg Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Napisano 11 Kwiecień 2009 Pamięta max wynik 999 potem było znowu 000 , 001 ...
zbyniek Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 To było dopiero, w biedniejszym regionach Rosji taka gra to rarytas:)pozdr
Schivelbein Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 Mógłby ktoś zamieścić zdjęcia gniazda na baterie z gry ruskie jajka, mam taką gieke tyko blaszki z gniazda sa po odrywane a nie wiem jak to było Pozdrawiam
Lukas P Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 Gierki tego rodzaju są zasilane z dwóch bateryjek 1,5V każda. Jeśli kolega dysponuje zasilaczem z ograniczeniem prądowym proponuje ustawić na nim napięcie 3 V z ograniczeniem 30 mA, podłączyć do gry i ją uruchomić. Jak nie pójdzie z pierwszą polaryzacją to zamienić kabelki miejscami i spróbowac ponownie. Można też podjąć próbę uruchomienia jej z dwóch baterii paluszków" podłączonych w szereg.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.