Jump to content
  • 0

pytanie klamre carska!!

HASAG40

Question

Posted

witam!mam takie pytanie trafila mi sie na pruskich pozycjach rosyjska klamerka ale jest posrebrzana i troche mniejsza od innych ktore posiadam czy wszystkie tego typu klamry byly srebrzone?bo srebrzona jest na 100%

9 answers to this question

Recommended Posts

Posted
dzieki czekam jeszcze na inne odpowiedzi interesuje mnie tylko czy byly wszystkie srebrzone czy tylko malowane a moze zwykle mosiezne bez farby?wlasnie kolega pokazywal mi gwardyjska i byla z jakiegos srebra?lub alpaki?moze ta moja klamerka to gwardyjska tylko ze zamaiast bicia w srebrze czy tam w innym bialym metalu bo nie wiem dokladnie co to za metal fachowcy pewnie wiedza lepiej to porostu posrebrzano te klamerki?na 100%ona jest srebrzona dziwne zeby nikt nie trafil podobnego rodzaju klamry czy to az taki rarytas:-)pozdrawiam wszystkich i czekam na dalsze info.
Posted

witam!mam takie pytanie trafila mi sie na pruskich pozycjach rosyjska klamerka ale jest posrebrzana i troche mniejsza od innych ktore posiadam czy wszystkie tego typu klamry byly srebrzone?bo srebrzona jest na 100%

Posted

tutaj takie cos?jest wykonane ze srebrnej blaszki wyskoczylo razem z klamerka wiec moze to tez jakis slad?bo nie wiem co to czy odznaczenie?czy odzboba?

Posted
Niebardzo się na tym znam ale może rusze wątek...mogła to być klamra na jakieś specjalne zamówienie chociasz te miały nakładane a nie wytłaczane jak w tym przypadku orzełki, i ma też dziwny niespotykany ogon...
mam nadzieję że coś pomogłem...pozdrawiam

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information