tomislaw1 Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Witam. Od niedawna mieszkam w Szczecinie, wczesniej dzialalem w Świnoujściu. Dopiero zaglebiam sie w Szczecinskie tereny. Na fotkach zalaczam skromny efekt moich dzialan. Postaram sie na bierzaco wrzucac fotki co ciekawszych fantow. Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Druga strona numerka. Prawdopodobnie jest to numerek z szatni z kapieliska miejskiego Głębokie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 W sumie trafily sie 4 sztuki. Na kazdym inny numer. (sorki za jakosc niektorych zdjec ale zmienilem aparat i jeszcze go nie ogarniam:) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Moniaki sie Hansowi wysypaly:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 A tutaj taki patriotyczny fancik:) Prawie" jak wrzesniowy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koenigtiger Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Cześć Tomisław 1 Bardzo interesujący znaczek kąpieliskowy zwłaszcza że z mojego bezpośredniego sąsiedztwa tzn. niemal zza płotu. Czy pochodzi z terenu starego kąpieliska, okolic jeziora czy trafiłeś go poza Głębokim? Chętnie wymienię regionalne informacje ( na forum lub priv.) bo trochę tu łażę. Koenigtiger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindenhof Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 tomisław1 jeżeli chcesz możemy się kiedyś ustawić i razem posprzątać" te leśne okolice. my też tam latamy.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 A tutaj taki patriotyczny fancik:) "Prawie jak wrzesniowy:)"Wrzesień '89;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 18 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2009 Witam. Dzisiejsza znajdka, swiezo po wstepnym obczyszczeniu. Klamerka od pasa, prawdopodobnie pruska. Jesli komus nasuwaja sie jakies sugestie co do pochodzenia tej klamry to bardzo prosze o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 18 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2009 I druga strona. Dzieki chlopaki za wspolny wypadzik i do nastepnego razu:) Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek.s Napisano 18 Kwiecień 2009 Share Napisano 18 Kwiecień 2009 Witam klamra jest od pasa pruskiego kawalerzysty.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 18 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2009 Kolego bartek.s dzieki wielkie za informacje. Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 16 Maj 2009 Autor Share Napisano 16 Maj 2009 Witam. Szpilka trafiona w zeszla sobote, ale dopiero dzisiaj wygrzebalem ja z plecaka i zaczalem czyscic:> Tak wyglada po wstepnym oskrobaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 16 Maj 2009 Autor Share Napisano 16 Maj 2009 Druga strona. Przypuszczam ze gdyby nie byl do niej przywiazany miedziany drucik (ktory pewnie w epoce zastepowal linke) to poczciwe tesoro nawet by za przeproszeniem nie pierdlo, a tak sygnal byl calkiem dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 16 Maj 2009 Autor Share Napisano 16 Maj 2009 A tutaj podczas konserwacji znaleziska wyskoczyla niespodzianka:> Kod producenta GK F i rok produkcji 41 Jak na stalowy wykop jestem zadowolony z ogolnego stanu zachowania szpilki i sygnatur producenta. Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 23 Maj 2009 Autor Share Napisano 23 Maj 2009 Witam. Wczorajsze trafienie:) W godzinach pracy wyskoczylem na godzinke pogrzebac w nowe miejsce i oto efekt. No moze nie w samym srodku lasu ale i tak w miejscu gdzie bym sie wogole nie spodziewal takiego fanta. Fonik lezal sobie pod krzaczkiem i czekal az go wreszcie ktos podniesie. Z historii nie odebranych polaczen wywnioskowalem ze lezal tam okolo 2dni zanim go znalazlem. Grunt ze dziala, pomimo tego ze przeszla nad nim niezla ulewa. Z racji tego ze moj jest juz znacznie wysluzony ten jest jak znalazl":) A tak pozatym miejsce nie zbyt ciekawe jesli chodzi o inne fanty, co zreszta widac na zalaczonym obrazku. Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 Witam.Ja też mam szczęście do telefonów znalazłem dwa do tej pory jeden w środku lasu drugi nad jeziorem w kieszeni krótkich spodenek które tam leżały obok były pozamykane piwa ale już z poodlepianymi etykietami i plecak widać że kilka dni to tam leżało,dziwna sprawa czyżby ktoś wszedł do wody i nie wyszedł już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isztwan Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 No pięknie telefonik jak marzenie co?A przyszło ci do głowy żeby tak oddzwonić na jeden z numerów i postarać się aby telefon znalazł właściciela? Ale po co, jest co opijać taki skarb i rodzinka się cieszy jakie synuś ma hobby piekne, a i jeszcze na koszt właściciela można pogadać. GRATULACJE JEST SIĘ CZYM CHWALIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isztwan Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 A tera do kopa- ktoś poszedł popływać, a ty w zwyczajny spób zaj....bałeś telefonik. No nie, to takie nasze zwyczaje tak że nie przejmuj się proboszcz w niedzielkę odpuści ci winki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 Kolego isztwan, szczerze mowiac wogole do glowy mi nie przyszlo zeby pogadac na koszt wlasciciela, no bo po co chlopine na dodatkowe koszty narazac. Zastanawiam sie czy Ty bys z dobrego serca od razu zadzwonil i oddal telefon? A gdybys tak znalazl skrzynke ze zlotymi monetami to ciekawe czy bys od razu pobiegl na komisariat i oddal prawnemu wlascicielowi czyli naszemu Panstwu??? Zal Ci du.e sciska ze to ktos inny znalazl taki fancik? A tak pozatym nie wyjezdzaj mi tu z moja rodzinka bo za przeproszeniem ch.j Cie ona obchodzi.Z gory przepraszam moderatorow za te mocne slowa.Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 Kolego isztwan jeszcze jedno. Jezeli nie masz sie czym pochwalic na forum, a z tego co widze to nie zablysles niczym ciekawym, to jak mozesz to nie czepiaj sie do innych ktorzy maja juz jakies osiagniecia w tym sporcie". Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Szkoda że nie chcesz oddać właścicielowi jego własności zawsze możesz upomnieć sie o znaleźne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isztwan Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Świetne porównanie. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Państwa z zatroskaną miną po stracie wykopanych przeze mnie wartościowych monet, natomiast kogoś po stracie telefonu tak. Wzbudzasz litość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Isztwan nie zajebałem go tylko wziąłem żeby skontaktować sie z właścicielem jednak telefon był już tak zgniły że nie mogłem sprawdzić listy kontaktów.I nie takim tonem koleś dzwoni ci tam gdzieś w kościele tylko nie wiesz w którym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek1973 Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 a ja ci kop nie zycze zebys sie rozebral nad jeziorem do naga zostawil komore i gacie na brzegu wlaz do wody utopil sie a jedyny slad ze ktos mogl wlezc do wody i sie utopic za...aly krasnoludki i nie wstawiaj lipy ze nie mogles przelozyc karty sim do innego telefonu - znam odpowiedz bo byl simlock - oto nasza Polska cała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.