BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 isztwan to nie tak :) po tym jak pierwsze zdjęcie weszło nie zdążyłem dodać reszty bo musiałem lecieć do pracy. a co do postów kolegów to miałem wątpliwości czy dawać resztę fotek. ale co tam raz sie żyje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 23. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 25. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 26. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 To by było na tyle, moglem przez pomyłkę ominąć parę wpisów lecz to już koniec, szkoda że nie ma więcej :( no chyba że coś jeszcze się niedługo znajdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Fajny zeszyt bagnet:)Twój? Pytam, bo jakoś trudno uwierzyć po tylu kradzionych, wrzucanych tu fotach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 karpik sorry ale nie jestem bagnet bardzo mi przykro i prosił bym pozostałych kolegów żeby tez mnie do tego kogoś nie porównywali!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciu Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Jak dla mnie to materiał na muzeum a co najmniej do opracowania historycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 karpik sorry ale nie jestem bagnet bardzo mi przykro"Ale skąd możesz wiedzieć, kto to bagnet skoro dopiero się zarejestrowałeś?? Pytanie powinno zabrzmieć jaki bagnet?"W tuja to my ale nie nas. Ps. nie odpowiedziałeś na moje pytanie- Twój?"Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Ps.2- może zrobisz mi na złość i będziesz na forum jagodo grzeczny i w niewiedzy długie/ długie lata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Czyżby BagnetSS powrócił ;)))" po tym poscie domyśliłem sie ze chodzi o jakiegoś kolesa, a co do pamiętnika to tak jest mój. I jak możesz to daruj sobie te porównywania do jakiegoś typka ok?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Całkiem domyślny jesteś:) Daruje już sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahins Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Dzięki Banan,że pochwaliłeś sie znaleziskiem ze wszystkimi.Właśnie takim \"\"złotym myślą\"\" możemy poczuć zapach,smak a przede wszystkim głód tamtych dramatycznych dni.Głód nie tylko ten który doskwiera w żołądku ale TEN głód WOLNOŚCI i ZWYCIĘSTWA.Tylko szkoda,że po wojnie większość Tych ludzi nie witano jak bohaterów tylko musieli zmierzyć sie z nowym wrogiem przez kolejne 45lat......Jeszcze raz dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.