Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Padre Donat jako żandarm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Blitz i R12 spotkanie po latach.Kontrola drogowa.To jest klimat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Wziałeś GPSA Rychu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Kloki wywalcie tego Lenia z grupy przydziały wam powyzera..... :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 I ostanie zdjęcie z gospodarzem imprezy...Za komentarze zgryzliwe przepraszam ;) z walki fotek nie mam a to co miałem sie podzieliłem.Jeszcze raz wszystkich Pozdrawiam i do zobaczenia za rok..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiek_d Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 Na fotki od fotografa czekam nadal. na stronie KSRH jest parę fotek które robiła Dominikahttp://ksrh.pl/index.php?option=com_joomgallery&func=viewcategory&catid=20&Itemid=18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Klemens, masz rację. To zaczyna wymykać się spod kontroli ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjp71 Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Mam pytanie do Niemców",kto wypił zapasy z koszyka tej miłej pani?Miały służyć do wskrzeszenia polskiego żandarma,czyli mnie:)Zdaje się,że niepotrzebnie wam o tym powiedziałem będąc martwy":)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.